[Cerdanyola] Presentació de la Plataforma Antifeixista de Cerdanyola

Dissabte vinent, dia 11 de febrer d'aquest 2017,a les 12h del matí, es presenta la Plataforma Antifeixista de Cerdanyola, una nova eina que neix per tal de coordinar l'antifeixisme a la ciutat.

Aquesta nova eina es presenta amb força al Casal Popular i Cultural Buirac (C/Torrent 48, Cerdanyola) amb la projecció del documental "Les cares de la Guerra", que parla sobre les vivències de la Guerra Civil i la posterior repressió al poble veí de Ripollet, i tot seguit d'un debat amb David Fontanals, un dels directors del documental, i un membre de la Plataforma Antifeixista de la UAB, amb els que avaluarem el passat i present del feixisme a la nostra comarca.

Des de la Flama Verda Supporters, celebrem el seu naixement i convidem a tothom a assistir a la presentació!

PresentacióPlataformaAntifeixista