[20/22-10-17] Resum de la Jornada

Cap de setmana de doble partit del primer equip masculí del Cerdanyola CH a la Boina de Can Xarau.

Monjos(2)

CERDANYOLA CH 1-2 CP MONJOS

Primer ens enfrontariem al Monjos, divendres al vespre, en un partit molt igualat corresponent a la 6a Jornada de lliga de Primera Catalana. El partit seria molt igualat, però amb un lleuger domini del Sarda que no seria capaç de transformar la majoria d'ocasions creades. Just abans del descans, el Sarda s'avançaria amb el 1 a 0, però que es veuria remuntat a la segona meitat pel Monjos que empataria només a l'inici de la segona meitat i finalment remuntat, en un partit on el Cerdanyola perdonaria moltes ocasions de gol.

La Flama amb una presència d'una desena de Supporters que s'aproparia a la Boina, animaríem tot el partit als nostres jugadors, però al final fou insuficient per fer-se quedar algun dels 3 punts a casa.

Monjos(1)

CERDANYOLA CH 4-2 CP BELL-LLOC

El segon partit del cap de setmana seria el partit davant el Club Pati Bell-lloc, corresponent a la Jornada 1 de Primera Catalana que havia sigut ajornada per causa de la pluja el passat Setembre.

El partit començaria malament pel Cerdanyola que començaria veient com el Bell-lloc s'avançaria primer en el marcador després de dos errors en defensa arribant a posar-se un 0-2, desfavorable per als interessos Vallesans.

En aquest partit, el Cerdanyola mostraria una gran capacitat de reacció i abans d'arribar al descans empataria el partit arribant-hi amb el 2-2. Un cop a la represa, el Cerdanyola dominaria el partit i s'acabaria imposant per 4 gols a 2.