[1CAT Masc.] Cerdanyola CH 2-4 CE Lleida Llista Blava

Aquest passat divendres, rebíem a la Boina de Can Xarau per enfrontar-nos al CE Lleida Llista Blava "B". Partit que se'ns presentava amb ganes, perquè la visita del líder de la lliga sempre és un repte que agrada assumir. I si aquest és el filial d'un club d'OkLliga, les ganes augmentaven.

Amb aquestes ganes al cos ens trobaríem, com sempre, a la prèvia on es començaven a comentar les primeres impressions que teníem sobre l'inici de lliga de la temporada, on coincidíem que no era el desitjat.

Sarda2-4LleidaB

Un cop ja teníem la gola preparada, ens dirigiríem cap a la Boina amb ganes de deixar-ho tot animant al degà.

El partit començaria bé pels nostres interessos, amb un gol d'Arnau, als primers minuts del partit, que serviria per arribar a la mitja part guanyant per un gol a zero. La primera part seria molt igualada, amb moltes anades i tornades, on els porters farien una feina molt bona.

Sarda2-4LleidaB-4

A la segona part, el Cerdanyola CH no disposaria de tantes ocasions com a la primera part, mentre que el Lleida dominaria aconseguint l'empat just a l'inici de la segona part.

Els visitants aconseguirien remuntar el partit i allargar distàncies per posar-se amb un 1 a 3. Martín Moreno aconseguiria retallar distàncies (2-3) quan faltaven pocs minuts pel final, donant esperances a la remuntada.

Sarda2-4LleidaB-2

Finalment, als últims segons del partit, la desena falta del Sarda, va suposar una falta directa que els lleidatans transformarien per posar el 2 a 4 definitiu sota la botzina.

Per part de la Flama Verda, l'animació no va baixar en cap moment del partit, confiant fins a l'últim moment en la remuntada. Al minut 17:14, es demanà la llibertat als presos polítics, membres del govern català (que recordem van ser empresonats fa poc menys d'una setmana) i pels Jordis.

Sarda2-4LleidaB-3