[1CAT Masc.] Cerdanyola CH 6-3 PHC Sant Cugat

Aquest divendres no era un divendres normal. Era un divendres de derbi del Vallès Sud: un Cerdanyola-Sant Cugat. Derbi entre pobles veíns que representen dos realitats socials ben diferents.

El Sarda arribava al partit amb la necessitat de sumar punts per seguir escalant a la classificació per intentar arribar a les posicions de Playoff, que és l'objectiu de la temporada tot i un mal inici de lliga.

sarda6-3santcugat

El partit començaria molt bé pel Sarda que s'avançaria ràpid en el marcador i mostraria una clara superioritat sobre el filial Santcugatenc, marcant 4 gols seguits. Un domini tan clar que portaria el partit a un resultat favorable al Sarda per 4 gols a 1 a la mitja part.

La segona part, seria un pèl més igualada pel que fa al joc, on el Sant Cugat intentaria retallar distàncies, aconseguint fer-ho a 2 gols, posant el marcador amb un 5 a 3. Finalment, el resultat final seria de 6 gols a 3, quedant-se els 3 punts a Can Xarau.