[OKLLIGA Fem.] HC Palau 3-3 Cerdanyola CH (on Tour)

El partit d'Ok Lliga Femenina que enfrontaria divendres passat al HC Palau (4t classificat a la lliga) davant el nostre Cerdanyola CH (3r classificat), ja apuntava que seria especial. Desplaçament per la comarca per animar al Femení en Microbús, valia la pena.

Alguns ja ens trobaríem a la prèvia a Cerdanyola, on sempre, hores abans d'agafar el microbús que ens recolliria al Pavelló de Can Xarau, per començar a preparar les goles.

Ja de camí a Palau-Solità i Plegamans no trigarien a ressonar els primers càntics i himnes dins el bus, que ens deixarien clar, si algú en tenia dubte, que si anàvem allà, era per fer els que més ens agrada: animar al nostre degà.

Un cop a dins el Pavelló, sempre acompanyats de la nostra nevera portàtil que mai falla en les grans ocasions, ens col·locaríem a la grada per veure començar el partit.

Sona el xiulet inicial i comença el partit i, amb ell, els primers càntics. Uns càntics que no deixarien de sonar durant tot l'enfrontament.

Partit molt igualat, però que als primers 5 minuts de joc el HC Palau s'avançaria al marcador, i al cap de poc ampliaria la seva distància per posar un 2-0 al marcador. El Sarda però no es rendiria a la jugada següent reduiria distàncies amb el 2-1 amb el que s'aniria al descans. Igualat en el joc entre ambdós equips que buscarien el gol.

FV07-20180120-1

A l'inici de la segona part, el Sarda empataria el partit que, a partir d'aquell moment, es convertiria en anades i tornades. Ocasions constants i dos llançaments de falta directa per ambdós equips que no veurien el gol, fins al moment que el Palau es tornaria a avançar en el marcador (3-2) però el Sarda en la jugada següent empataria el partit per posar l'empat a 3-3 definitiu. Abans d'acabar el partit el Sarda encara disposaria d'un llançament de falta directa més però que tampoc seria transformat.

En acabar el partit, gran gest de les jugadores verd-i-blanques que s'aproparien a la zona on s'ubicaria la flama per agrair l'animació durant tot el partit.

FV07-20180120-2

Empat a una pista complicada que deixa el Sarda encara en 3a posició en una temporada, sense dubte per somiar.

També volem destacar el bon tracte rebut per la gent de Palau-Solità i Plegamans que van fer gala d'una amabilitat que costa trobar desgraciadament avui en dia!