Qui som?

La Flama Verda Supporters, som el col·lectiu d'animació del Cerdanyola Club d'Hoquei, nascut l'any 2007 de la mancança d'una animació organitzada als partits del club degà, de l'hoquei patins català.

Amb una ideologia enfocada en la defensa del nostre poble i comarca, sempre des de l'antiracisme, mirem de fer del Gol Est de Can Xarau un espai des d'on animar i donar color als partits del Cerdanyola i reforçar aquells valors que el club representa.

Lluitem per un Cerdanyola C.H. que sigui símbol de compromís, lluita i perseverança, en resum: una referència pels jugadors de la base. Volem que torni a ser el símbol de catalanitat del nostre municipi i de les classes populars d'aquest, on el col·laboracionisme i la participació activa sigui un pilar fonamental i una realitat en el funcionament del nostre club.  No volem un club on es prengui les decisions d'interès general de forma autoritària, i on l'única motivació per moure's sigui l'interès personal, fet que ha portat el nostre club a passar per la pitjor etapa de la seva llarga i gloriosa història. Per aquest motiu, creiem que com a Supporters és importantíssim la participació i implicació en la millora del club de forma incondicional, i ho hem demostrat participant de la "Comissió organitzadora del 75è aniversari del club" o a la Plataforma Salvem el Cerdanyola Club d'Hoquei.

Sabem que els nostres objectius no són fàcils i que aconseguir-ho ens portarà esforç, dedicació i molta feina. Però quan hi ha ganes i sentiments, res és impossible!

Perquè junts som imparables!

Sarda, som aquí per tu!

Flama-Senyera